Ofte stillede spørgsmål

 Levering
1. Hvorfor skal jeg selv bestille fragt?

På grund af en EU-momsregel må vi ikke sende direkte til vore kunder med dansk bopæl. Derimod må vi gerne henvise til en række firmaer, der kan sørge for afhentning af din bestilling og fremsendelse til dig. Læs mere om dette under "Levering" 


2. Er det svært at sørge for fragten selv?

Nej, det har vi gjort nemt for dig. Hvis du ønsker at din bestilling skal sendes til en adresse i Danmark, skal du blot sætte et flueben ved "Sørger selv for fragt". Herefter kan du vælge et af de firmaer vi foreslår eller selv finde et. Når betalingen er gennemført kommer du til et vindue, hvor du kan vælge et fragtfirma. Følg vejledningen.


3. Er det dyrt at sende med en fragtmand?

Synes vi ikke, når du ser hvad du kan spare, selvom du skal betale fragten. En pakke op til 5 kg. kan sendes for ca. 55,00 og op til 10 kg. for ca. 70,00. Har du mulighed for selv at afhente (eller få en medstuderende til at tage din bestilling med) sparer du tilmed fragten.


4. Kan jeg ikke længere afhente selv?

Jo, blot ikke længere hos Skandinavisk Boghandel. Vi har indgået et samarbejde med en forretning i Harrislee, nærmere præcist Computerklinik, Westerstr. 63. Du kan i bestillingsforløbet vælge at lade din bestilling blive leveret dertil. Du skal blot være opmærksom på, at du skal betale et gebyr på kr. 15,00 / 2 euro kontant når du afhenter din bestilling. Når din bestilling er klar til afhentning sender vi en mail til dig. Bemærk, at Computerklinik har åbent fra 9-18 på alle hverdage samt at de taler dansk.


 Afhentning i Harrislee
5. Hvor skal jeg afhente min bestilling?

Hvis du i bestillingsforløbet har valgt at du vil afhente din bestilling hos Computerklinik, skal du køre til Westerstr. 63, 24955 Harrislee. De har åbent alle hverdage mellem 9.00 og 18.00. De taler dansk. Husk at medbringe 15 kroner eller 2 euro i kontanter til dækning af udleveringsgebyret til Computerklinik.


6. Kan jeg lade en anden hente min bestilling?

Det kan du sagtens - giv vedkommende en kopi af din ordrebekræftelse med. Vedkommende underskriver på dine vegne for modtagelsen og vi trækker efterfølgende kortbetalingen.


7. Vi er flere der vil bestille og afhente samtidig af en person?

Vedkommende skal blot medbringe en kopi af ordrebekræftelserne for hver enkelt ordre, samt underskrive for modtagelsen. Vi hæver derefter kortbetalingen.


 Studierabat
8. Yder danskboghandel.dk studierabat?

Ja, det gør vi på alle studiebøger der kan ydes rabat på. For at gøre det nemt for vore kunder har vi valgt kun at have en pris på hver titel. Studierabatten er derfor altid indregnet i den viste pris i shoppen.


 Kortbetaling
9. Hvornår trækkes beløbet på mit kort?

Når du laver en bestilling på danskboghandel.dk reserverer vi beløbet på dit betalingskort. Først når alle bøger er klar og ordren er afsendt med fragtmand eller udleveret til afhentning i Harrislee, bliver beløbet trukket på dit betalingskort.
Det betyder, at hvis en ordre bliver annulleret inden den er pakket, bliver der ikke trukket noget fra dit betalingskort eller din konto. 
Betaler du med kreditkort skal du være opmærksom på, at beløbet kan være reserveret på din konto i op til 30 dage efter ordren er foretaget, selvom ordren er annulleret.


Kategorier

Information