9788799744237

INSANIA

103,74 DKK

Levering: 2-8 dage

INSANIA er 2. bind i den anmelderoste danske Cykose-trilogi om Lulu og den til tider psykisk ustabile Mads. 
Bøgerne er psykologiske gysere, der lægger sig i spændingsfeltet mellem den rå realisme og det paranormale - Magisk Realisme.

Bøgerne har fået stor international bevågenhed. Cykose er under titlen À LA FOLIE  blevet nomineret til den prestigefyldte franske bogpris ”LE PRIX DES INCORRUPTIBLES  2015” – som eneste danske roman nogensinde. 
INSANIA er udkommet i Frankrig unde titlen  L'ÎLE INTERDITE.
Handling: Lulu er heartbroken og forvirret efter et brud med Mads. I sommerferien flygter hun fra det hele og tager til Italien for at arbejde på sin onkels restaurant på øen Burano i den venetianske lagune. Hun ender ude på pestøen Poveglia sammen med sin italienske kusine Carla og to amerikanske spøgelsesjægere Bob og Matt. 
Poveglia går for at være den mest hjemsøgte ø i verden. Her blev mere end 160.000 pestsyge venezianere brændt, da pestepidemierne huserede i Venedig. Senere blev øen brugt som psykiatrisk hospital, hvor en psykopatisk læge eksperimenterede med patienterne. 
Historien er skræmmende, men er Poveglia virkelig hjemsøgt, sådan som de lokale påstår? Efter besøget på øen, sker der mystiske ting med Carla, og Lulu må trygle Mads om at komme til den venezianske lagune og hjælpe …
Sidste bind i trilogien, HYPNOSIA, er netop udkommet i Danmark. Serien er pitchet ind i en lang række lande via det franske forlag Bayard Jeunesse.Læs mere påwww.bookbooks.dk  www.birgittelorentzen.dk 
ForfatterBirgitte Lorentzen
isbn139788799744237
isbn108799744236
Udgave /år1 / 2014
ForlagBookBooks
Sidetal336
IndbindingHardback

30 andre produkter i samme kategori: