9788771185805

Skuespilleren på arbejde

143,81 DKK

Levering: 2-8 dage

Skuespilleren skal mere end blot leve sig ind i en karakter, spille skuespil og modtage publikums bifald. Men hvad består arbejdet egentlig i? Og hvordan arbejder skuespilleren?

Bogen dykker ned i tolv skuespilteknikker – lige fra Konstantin Stanislavskijs til de nye postdramatiske arbejdsformer. Den giver dermed et struktureret overblik over skuespillerfagets forskelligheder, og drama- og skuespillerelever får en reflekteret bevidsthed om faget. 

På www.frydenlund.dk/skuespilleren-paa-arbejde finder du udbyggende interviews med seksten danske skuespillere, der fortæller om, hvad de laver, når de går på arbejde. Hør f.eks. Nicolas Bro, Maibritt Saerens, Lars Mikkelsen, Karen-Lise Mynster og Sonja Richter berette om teknik, værktøjer og de overvejelser, som de gør sig. Det er gratis at downloade interviewene.

Bogen er skrevet til alle, der interesserer sig for skuespil og drama, men den henvender sig særligt til elever og lærere på området.

Lene Kobbernagel er cand.mag. i teatervidenskab fra Københavns Universitet. Hun har arbejdet som underviser i gymnasiet og på universitetet samt på Statens Teaterskole (i dag Statens Scenekunstskole). I 2012 stiftede hun konsulentvirksomheden Samtalekunst.
ForfatterLene Kobbernagel
isbn139788771185805
isbn108771185801
Udgave /år2 / 2015
ForlagForlaget Frydenlund
IndbindingHæftet

30 andre produkter i samme kategori: