9788763606691

Fokus 2, lærervejledning

475,00 DKKinkl. moms

Levering: 2-8 dage

Lærervejledningen til Fokus 2 indeholder:

En kort introduktion til tankerne bag Fokus 2 En gennemgang af de forskellige opgavetyper Kommentarer og fif til de enkelte opgaver Ekstra opgaveark og kopisider til kursisterne samt sjove spil Test til hvert kapitel i grundbogen Udskrifter af lyttetekster Løsninger til opgaver

Fokus 2 er et grundbogsmateriale til kursister på Danskuddannelse 2, modul 2.

Formålet med Fokus 2 er, at kursisterne opbygger en så bred kommunikativ kompetence som muligt, samtidig med at de opnår en større viden om danske kultur- og samfundsforhold.

Til materialet er der udviklet et opgavesite, som giver kursisterne masser af ekstra input. Her kan de arbejde selvstændigt og i eget tempo. Opgavesitet understøtter arbejdet med grundbogen i klassen og giver mulighed for differentiering og en mere fleksibel sprogundervisning.

 

Fokus 2

vægter alle fire færdigheder (tale-, lytte-, læse- og skrivefærdighederne) og har sideløbende fokus på grammatik og udtale som en altid integreret del af de emner, der arbejdes med  styrker automatiseringen af sproget, samtidig med at kursisterne får rig mulighed for selv at komme på banen og eksperimentere med sproget  skaber en ramme for meningsfuld kommunikation og erfaringsudvekslinger - med bl.a. interview, holdundersøgelser, informationskløft og tværkulturelle sammenligninger  veksler mellem en lang række forskellige, sjove og udfordrende opgavetyper, blandt andet strukturer fra Cooperative Learning, der tilgodeser kursisternes forskellige læringsstrategier og varierer samarbejdsformerne på holdet.  samler op og tematiserer forskellige grammatiske aspekter i det sprogfokus, som findes sidst i alle kapitler  har repetitionssider efter hvert kapitel med blandt andet CL-strukturer, underholdende spil og test.

 

Fokus 2 er inddelt i 4 kapitler med emnerne: 

Mad og indkøb

Transport og rejser

Medier

Arbejde

 

Fokus 2 består af

Grundbog Lærervejledning med overvejelserne bag materialet, med løsninger og kommentarer til de enkelte opgaver,  kopisider til kursisterne, ekstra opgaveark, 4 test samt udskrifter af alle lydfiler. Lydfiler til læreren og kursisterne lagt ud til fri download på www.alfabetadigital.dk/fokus2 Opgavesite med selvrettende opgaver på www.alfabetadigital.dk/fokus2 I-bog, I-bog, som er en digital udgave af den trykte bog.

 

ForfatterFanny Slotorub;Neel Jersild Moreira
isbn139788763606691
isbn108763606690
Udgave /år1 / 2018
ForlagAlfabeta
Sidetal132
IndbindingHæftet

30 andre produkter i samme kategori: