9788771378979

Græsset er altid grønnere i Brasilien

214,00 DKKinkl. moms

Levering: 2-8 dage

Med fem VM-titler og en nærmest endeløs perlerække af superstjerner op igennem historien er Brasilien fodboldens mest lysende supermagt. Inden det forestående VM på hjemmebane i år har den svenske Brasilien-korrespondent Henrik Brandão Jönsson (bl.a. kendt fra Politiken) rejst rundt i det mægtige land for at komme tæt på de mest fremtrædende fodboldprofiler. Resultatet er en konstant underholdende bog, der tager læseren med langt ind i den brasilianske kultur på og uden for fodboldbanen. Læs om:   

- Pelé og Neymar – Brasiliens fortid og nutid.  

- Verdens berømteste fodboldkommentator.  

- Hjemme hos Romário – måltyven, der blev toppolitiker.  

- VM-målmanden, der slap et mål ind og aldrig blev tilgivet.  

- Sócrates, landsholdskaptajnen, som væltede militærdiktaturet.  

- Confederations Cup, hvor samfundet gik grassat, og landsholdet rejste sig. 

Græsset er altid grønnere i Brasilien skildrer den brasilianske fodbolds historie fra  Charles Miller, som gik i land i Santos med Brasiliens første læderkugle, over Garrincha, Pelé, Sócrates, Zagallo og Romário til vore dages guldfugl Neymar. Men det er også en bog om nutidens Brasilien – et land, som i det nye århundrede har undergået kæmpe omvæltninger og i dag udgør en af verdens stærkeste økonomier. 

Den danske udgave er forsynet med en indledning af journalist og forfatter Niels Christian Frederiksen om brasiliansk fodbold i et dansk perspektiv.

ForfatterHenrik Brandão Jönsson
isbn139788771378979
isbn108771378979
Udgave /år1 / 2014
ForlagPeople'sPress
Sidetal264
IndbindingHæftet

30 andre produkter i samme kategori: