9788771183658

Zlatan

103,74 DKK

Levering: 2-8 dage

Zlatan er uden sammenligning Sveriges bedste fodboldspiller nogensinde. Hans præstationer på fodboldbanen er utrolige, og i denne bog kan du lære alt om ham!

Ingen anden fodboldspiller end Zlatan Ibrahimović er blevet mester med fem forskellige klubber ti år i træk. Han blev headhuntet til franske Paris Saint-Germain af klubbens ejer, han scorer mål på stribe, og han støtter aktivt op om at udvikle sin gamle bydel, arbejder- og indvandrerkvarteret Rosengård i Malmø. Bag stjernen finder man nemlig både knægten fra Rosengård, den kærlige familiefar og den selvsikre Zlatan. Og selv om han er stor og kraftig, er der ingen, der er mere smidig eller mere målfarlig end ham.

Bogen fortæller i billeder og tekst om hans vej til succes – fra opvæksten i Rosengård, hvor han tidligt viste sit store talent, over tiden i Italien og Spanien og frem til i dag, hvor han er blandt de højstlønnede spillere i verden og måske den største profil hos Paris Saint-Germain.

Bogen fokuserer på Zlatans karriere på fodboldbanen, men bogen fortæller også om hans privatliv: det stærke temperament, familien, hobbyerne og rødderne både på Balkan og i Sverige. Her er også masser af flotte fotos, sjove fakta, en bogstavquiz og Zlatan-spillet.

Bogen er for fans i alle aldre, men især for de 8-14-årige.
isbn139788771183658
isbn108771183655
Udgave /år1 / 2014
ForlagFrydenlund
Sidetal62
IndbindingIndbundet

30 andre produkter i samme kategori: