9788723524102

Ord 5. Endelser

96,19 DKK

Levering: 2-8 dage

Dette er et engangshæfte til undervisning af elever med ordblindhed og fonologiske vanskeligheder. Materialet kan bruges fra 3. klasse og fremefter.

Tilgang
I Ord undervises eleverne i tre relevante ordlæse- og stavestrategier med det formål at give dem solide og overskuelige strategier til at læse og stave ord.

En af de grundlæggende strategier i Ord er den multisensoriske teknik, ?tapping?, der hjælper eleverne med at fastholde bogstavernes lyde i arbejdshukommelsen. Herudover giver strategien eleverne en taktil og kinæstetisk fornemmelse for syntese, altså at lydene kan samles til en sammenhængende lydstreng i form af stavelser og ord.

Materialet understøtter elevernes brug af læse-skriveteknologier som f.eks. ordforslagsprogrammer, fordi læse- og stavestrategierne i Ord gør det lettere for eleverne at vælge den rigtige bøjningsform eller den rigtige vokal.

Indhold
Ord 5 er det femte og sidste elevhæfte i serien, og eleverne arbejder i dette hæfte med endelser. Ord 5 bygger videre på Ord 1, 2, 3 og 4, hvor eleverne arbejdede med lydrette enstavelses- og flerstavelsesord, vokallyde, rødder samt for- og efterstavelser.

Ord 5 består af følgende kapitler:

Navneord i ental og flertal Navneord i bestemt og ubestemt form Udsagnsord i nutid Udsagnsord i datid Kort tillægsform Lang tillægsform Evaluering Ordliste.
ForfatterBirgit Dilling Jandorf;Inga Thorup Thomsen;Mikael Højbjerg;Thomas Mose
isbn139788723524102
isbn108723524103
Udgave /år1 / 2018
ForlagAlinea
Sidetal64
IndbindingUkendt

30 andre produkter i samme kategori: