9788723517029

Ord 1. Lydrette enstavelsesord

92,52 DKK

Levering: 2-8 dage

Dette er et engangshæfte til undervisning af elever med ordblindhed og elever med fonologiske vanskeligheder. Materialet kan bruges fra 3. klasse og fremefter.

Tilgang
I Ord undervises eleverne i tre relevante ordlæse- og stavestrategier med det formål at give dem solide og overskuelige strategier til at læse og stave ord.

En af de grundlæggende strategier i Ord er den multisensoriske teknik ?tapping?, der hjælper eleverne med at fastholde bogstavernes lyde i arbejdshukommelsen. Herudover giver strategien eleverne en taktil og kinæstetisk fornemmelse for syntese, altså at lydene kan samles til en sammenhængende lydstreng i form af stavelser og ord.

Materialet understøtter elevernes brug af læse-skriveteknologier som f.eks. ordforslagsprogrammer, fordi læse- og stavestrategierne i Ord gør det lettere for eleverne at vælge den rigtige bøjningsform eller den rigtige vokal.

Indhold
Ord 1 er det første af fem elevhæfter i serien, og eleverne arbejder i dette hæfte med at læse og stave lydrette enstavelsesord.

Ord 1 består af følgende kapitler:

Opmærksomhedsøvelser To bogstaver Tre bogstaver uden konsonantklynger Tre bogstaver med konsonantklynger Fire bogstaver Evaluering Ordliste.
ForfatterBirgit Dilling Jandorf;Inga Thorup Thomsen;Mikael Højbjerg;Thomas Mose
isbn139788723517029
isbn108723517026
Udgave /år1 / 2018
ForlagAlinea
Sidetal56
IndbindingUkendt

30 andre produkter i samme kategori: