9788772819785

Det ved vi om læreren som leder af klasser og undervisningsforløb

205,61 DKK

Levering: 2-8 dage

Læreren som leder af klasser og undervisningsforløb 

I denne publikation sætter Thomas Nordahl fokus på, at det er lærerens ansvar at lede klasser og undervisningsforløb på en hensigtsmæssig måde, som giver eleverne et godt læringsudbytte. Lærere, som formår dette, fremstår som tydelige voksne, der samtidig er interesserede i og har et nært og godt forhold til eleverne, så de oplever at blive holdt af og anerkendt. Sådanne lærere motiverer eleverne til en arbejdsindsats, holder ro og skaber forudsigelighed i undervisningen, er engagerede og støttende for eleverne, og der er for eleverne ingen tvivl om, hvem der har ansvar eller bestemmer. Udgivelsen kommer ind på:

Lærerens udøvelse af ledelse
Klasseledelsens betydning for elevernes læring og adfærd
Hvad er lærerautoritet?
Det asymmetriske forhold i pædagogisk ledelse
Praktisk ledelse af klasser og undervisningsforløb, herunder konflikthåndtering

LP-serien: Det ved vi om
LP-modellen - Læringsmiljø og Pædagogisk analyse - er en pædagogisk analysemodel baseret på systemteori og forståelse af læringsmiljøets betydning for elevernes personlige, sociale og faglige udvikling. LP-serien består af en række praksisrettede og konkrete publikationer, der bibringer viden om og redskaber til at håndtere aktuelle udfordringer i skolens arbejde med læringsmiljøet og LP-modellen. Serien henvender sig til lærere, pædagoger og skoleledere. Publikationerne er oplagte til at understøtte LP-gruppernes arbejde og dialog.

Serien er redigeret af Ole Hansen og Thomas Nordahl. Ole Hansen er projektchef på University College Nordjylland, hvor han er ansvarlig for implementeringen af LP-modellen i Danmark. Thomas Nordahl er professor i pædagogik ved Høgskolen i Hedmark og arkitekten bag LP-modellen.
ForfatterThomas Nordahl
isbn139788772819785
isbn108772819782
Udgave /år2 / 2011
ForlagDafolo
Sidetal63
IndbindingPaperback

30 andre produkter i samme kategori: