9788772819440

Grib barnet Konkrete værktøjer til inklusion i dagtilbud (inkl. hjemmeside)

275,70 DKK

Levering: 2-8 dage

Grib barnet Konkrete værktøjer til inklusion i dagtilbud (inkl. hjemmeside)

Denne bog giver inspiration til, hvordan pædagoger ved hjælp af forskellige relationspædagogiske værktøjer kan arbejde med en inkluderende tilgang til børn og børnefællesskaber. Bogen er funderet på KANT-modellen, der fokuserer på, at den voksne skal være Konsistent, Autentisk, Nærværende og Tydelig. KANT er en forudsætning for at kunne arbejde med relationsdannelsen til børn, som igen er en forudsætning for at kunne arbejde med inklusion. Når den voksne har KANT, tør børnene være sig selv. De bliver i højere grad trygge i forhold til de voksne og får tillid til, at de bliver hørt, bliver inddraget og ikke bliver sat i fastlåste positioner.Bogen indeholder 28 værktøjer, som hver især bidrager med en vigtig vinkel på arbejdet med at skabe en inkluderende kultur i dagtilbuddet.

Til mange af værktøjerne findes der konkrete skemaer, oversigter og arbejdsark,som kan downloades fra bogens hjemmeside: www.dafolo.dk/inklusion.

Læring er for alvor kommet på dagsordenen i den pædagogiske praksis på 0-6-års-området. Serien ”Læring i dagtilbud” sætter fokus på, hvordan det pædagogiske personale kan tilrettelægge gode betingelser for børns udvikling og læring og dermed styrke og lægge grunden for børnenes nysgerrighed og glæde ved at lære.

Seriens målgruppe er pædagogisk personale og ledere i daginstitutioner, men også studerende og undervisere på pædagoguddannelsen samt dagplejere og pædagogiske konsulenter kan have glæde af at læse med.

ForfatterHanne Harboe
isbn139788772819440
isbn108772819448
Udgave /år1 / 2014
ForlagDafolo
Sidetal132
IndbindingPaperback

30 andre produkter i samme kategori: