9788772814667

Naturfagslærerens håndbog

265,42 DKK

Levering: 2-8 dage

Naturfagslærerens håndbog

Naturfagene spiller en helt særlig rolle i folkeskolen med anderledes form og indhold end resten af skolens fag. Det gælder både natur/teknik, biologi, geografi og fysik/kemi.

Naturfagslærerens håndbog giver inspiration til at udvikle undervisningen i disse fag. Naturfagslæreren skal ikke blot tilrettelægge, udføre og evaluere undervisningen ud fra de gældende bestemmelser, men også forholde sig til en række andre faktorer. Denne antologi beskæftiger sig med emner som fx:
formelle og uformelle læringsmiljøer stofudvælgelse natursyn og den særlige naturfaglige tankegang udviklingen af skolens naturfaglige kultur samarbejde på tværs af naturfag og på langs af klassetrin evaluering og afsluttende prøver naturfag i nationalt og internationalt perspektivBogen henvender sig til lærere i naturfagsundervisningen, studerende på grund-, videre- og efteruddannelse med interesse for naturfag og skolens ledelse.

Bogens forfattere har alle undervisningserfaring fra folkeskole- eller uddannelsesniveau. De medvirker i en række forskellige udviklingsprojekter, der er med til at styrke naturfagenes stilling i folkeskolen og forbedre elevernes naturfaglige dannelse.
ForfatterErland Andersen, Lisbeth Bering, Iben Dalgaard, Jens Dolin, Sebastian Horst, Trine Hyllsted, Lene Beck Mikkelsen, Christian Petresch, Jan Sølberg, Helene Sørensen, Karsten Elmose Vad
isbn139788772814667
isbn108772814667
Udgave /år1 / 2009
ForlagDafolo
Sidetal197
IndbindingPaperback

30 andre produkter i samme kategori: