9788772813714

Evaluering og test i læsning

200,93 DKK

Levering: 2-8 dage

Evaluering og test i læsning. Faglighed, test og evalueringskultur

Evaluering og test i læsning- En bog i serien Faglighed, test og evalueringskultur.

Evaluering og test i læsning henvender sig til danskundervisere i folkeskolen og til lærerstuderende med dansk som linjefag. Bogen fokuserer på intern evaluering i læsning og har som ambition, at fokus rettes mod en evalueringspraksis, der kan give elever og lærere indsigt i egen læring, også i læsning.

Bogens fem artikler er struktureret efter de klassetrin, hvor der er fastsat nationale test i dansk læsning, dvs. 2., 4., 6. og 8. klassetrin. Artiklerne fokuserer bl.a. på it som hjælpemiddel i læseundervisning og på de mange forskellige evalueringsformer, der kan kvalificere læseprocessen, ligesom der redegøres for den historiske udvikling i læseevalueringstraditionen. Der er lagt vægt på at beskrive ikke alene test, men også andre evalueringsformer, så der er basis for en mere nuanceret forståelse af begrebet intern evaluering i læsning.

Forfatterne har alle en baggrund i undervisningspraksis i folkeskolen eller på lærerseminarierne: Lise Bregnhøj, Bodil Christensen, Marie Louise Christiansen, Kristina Kragelund, Trine Lundgaard, Helle Frost Sørensen og Mathilde Rygaard Sørensen.

Faglighed, test og evalueringskultur:
Serien, der er resultatet af et samarbejde med CEPRA, nationalt videnCenter for Evaluering i praksis ved CVU Nordjylland, har til formål at give inspiration til at integrere den interne evaluering i undervisningen, så elevernes læring optimeres. Bøgerne i serien er udarbejdet med baggrund i indførelsen af folkeskolens nye nationale obligatoriske test i læsning, matematik, fysik/kemi, engelsk, biologi, geografi og dansk som andet sprog.
isbn139788772813714
isbn108772813717
Udgave /år1 / 2008
ForlagDafolo
Sidetal88
IndbindingHæftet

30 andre produkter i samme kategori: