9788772813660

Evaluering og test i geografi

200,93 DKK

Levering: 2-8 dage

Evaluering og test i geografi Faglighed, test og evalueringskultur

Evaluering og test i geografi henvender sig til undervisere i folkeskolen og til linjefagsstuderende. Bogen fokuserer på intern evaluering i geografi og indeholder fem artikler, der hver for sig viser, hvorledes evaluering i faget kan styrke elevernes faglighed. Artiklernes indhold forholder sig til de grundlæggende overvejelser om evaluering i geografi og giver eksempler på evalueringsformer som begrebskort, portfolio, mindmap og praksisforsøg.

Forfatterne har alle undervisningsbaggrund fra folkeskolen eller lærerseminarier: Joan Bentsen, Søren Witzel Clausen, Jens Peter Møller, Birgitte Lund Nielsen og Henrik Nørregaard.

Faglighed, test og evalueringskultur:
Serien, der er resultatet af et samarbejde med CEPRA, nationalt videnCenter for Evaluering i praksis ved University College Nordjylland, har til formål at give inspiration til at integrere den interne evaluering i undervisningen, så elevernes læring optimeres. Bøgerne i serien er udarbejdet med baggrund i indførelsen af folkeskolens nye nationale obligatoriske test i læsning, matematik, fysik/kemi, engelsk, biologi, geografi og dansk som andet sprog.

Serien henvender sig til lærere og skoleledere i grundskolen og til studerende på lærer- og pædagoguddannelserne.
ForfatterJoan Bentsen, Søren Witzel Clausen, Jens Peter Møller, Birgitte Lund Nielsen, Henrik Nørregaard
isbn139788772813660
isbn108772813660
Udgave /år1 / 2009
ForlagDafolo
Sidetal84
IndbindingPaperback

30 andre produkter i samme kategori: