Forstør

9788772812953

Det vanskelige fællesskab

148,60 DKK

Levering: 2-8 dage

Sara cykler ved siden af Mikkel og har kun øje for ham. Der går rygter om, at han har skiftet skole, fordi han har venner, der er kriminelle, og det siges endda, at han har været med i nogle gaderøverier. Han er en sej type, og Sara er faldet pladask for ham. Men Jakob, der er Saras bedste ven gennem hele barndommen, forstår ikke Saras forelskelse i den hårde fyr, og han er bekymret for hende. Bekymret for hvad hun kan rode sig ud i? Marie er ikke døbt, og hun skal heller ikke konfirmeres. Hun og hendes familie tror ikke på noget som helst og vælger at holde en fest for Marie for at markere, at hun forlader barndommen og bliver voksen. Men da Maries mor er ved at dø af sin kræftsygdom, overgiver Marie sig til kristendommen og håber på et mirakel. Sara og Marie er personer, man kan møde i denne bog, der handler om moral og etik i dagligdagen blandt unge. Det drejer sig om at træffe valg og handle i overensstemmelse med dem.

Bogen henvender sig til de ældste klassetrin og har fokus på den måde, vi behandler vores medmennesker på. Bogen kan læses i dansktimerne eller indgå som en del af undervisningen i kristendom. Alle teksterne lægger op til diskussion og debat. Historierne har åbne slutninger, og teksterne er forsynet med arbejdsspørgsmål.

Forfatteroplysninger: Kirsten Mølvang er lærer ved Kolding Realskole, skolebibliotekar siden 1990 og SSP-medarbejder siden 1997. Hun har skrevet en række bøger til dansk- og kriminalpræventivt arbejde sammen med Per Straarup Søndergaard.
ForfatterKirsten Mølvang
isbn139788772812953
isbn108772812958
Udgave /år1 / 2008
ForlagDafolo
Sidetal70
IndbindingHæftet

30 andre produkter i samme kategori: