Forstør

9788772812397

Målcirkler - udskoling

790,65 DKK

Levering: 2-8 dage

Målcirkler i udskolingen (inkl. cd)

De nye Fælles Mål:
De nye Fælles Mål er nu trådt i kraft, og i disse nye Fælles Mål er sprogfagene styrket, og undervisningen i it er styrket. Der skal lægges mere vægt på undervisning i demokrati i samfundsfag, og der bliver lagt op til et større samarbejde mellem naturfagene. I målene for historie bliver der indført en kanon, og matematik har fået kompetencemål. De nye Fælles Mål er blandt andet blevet til, fordi eleverne har fået flere timer i centrale fag som dansk og historie. Desuden er undervisningspligten udvidet til 10 år, hvormed børnehaveklassen bliver obligatorisk og omfattet af lovgivningen om Fælles Mål.

Kopimappe med skabeloner til årsplaner, undervisningsforløb, elevsamtaler, elevplaner m.m.
Denne mappe gør det nemt for alle faglærere at komme i gang med arbejdet med de nye Fælles Mål.
Materialet giver konkrete bud på, hvordan Fælles Mål kan gøres til elevernes mål og dermed brugbare i den daglige undervisning i folkeskolen. Mappernes skemaer indeholder nummererede trinmål, som efterfølgende er fordelt på de enkelte klassetrin og oversat til 'elevsprog', hvilket gør trinmålene mere overskuelige og brugbare for såvel faglæreren som eleverne. De såkaldte målcirkler visualiserer målene på de forskellige klassetrin. Desuden indeholder mapperne en enkel struktur til den faglige årsplan samt eksempler på undervisningsforløb som inspiration til, hvordan man kan bruge målcirkeltanken som arbejdsredskab i den daglige undervisning. Alle mappernes skabeloner leveres desuden i Word-format på en CD.

Mappen er en rigtig god investering, der giver lærerne mulighed for at fokusere på deres centrale faglige opgaver i forbindelse med de nye Fælles Mål gennem brug af ensartede skabeloner og standarder.

Målcirkelmappen til udskolingen indeholder fagene:

Dansk
Matematik
Engelsk
Tysk
Biologi
Geografi
Fysik/kemi
ForfatterUlla Sjørup, Regin Holm Nielsen
isbn139788772812397
isbn108772812397
Udgave /år1 / 2009
ForlagDafolo
Sidetal346
IndbindingRingordner

30 andre produkter i samme kategori: