9788771600230

Fortællinger om relationspsykologi

343,93 DKK

Levering: 2-8 dage

Denne bog er en efterfølger til bogen Relationspsykologi – i praksis. Som den første bog er denne bog bygget op omkring de fem relationspsykologiskeprincipper, der også kaldes RARRT-principperne. Ved at følge disse fem principper vil du etablere relationer, der medfører udvikling, læring og trivsel:

Relationer skaber individet

Anerkendelse åbner for udvikling

Ressourcefokus frigiver potentiale

Refleksion udfordrer selvfølgeligheder

Teori kvalificerer praksis

Bogen indeholder en række fortællinger, der på levende vis illustrerer, hvordan relationspsykologien kan se ud, når den praktiseres i dagligdagens praksisrum. Gennem disse fortællinger beskrives og uddybes RARRT-principperne, så læseren inspireres til at anvende dem i egne professionelle og private relationer. Mange vigtige kernebegreber bliver gennemgået, og de bliver fremstillet på en nærværende og personlig måde, hvilket gør dem nemmere at forstå og omsætte til praksis. Fortællingerne vil inspirere og provokere læseren til at reflektere over sin egen daglige praksis. Alle bogens principper og begreber forklares udførligt, så de kan forstås uden forudgående kendskab.

Bogen henvender sig til relationsprofessionelle inden for eksempelvis børnehave, vuggestue, folkeskole, gymnasie, familievejledning, ældrecenter og sundhedspleje. Professionelle, der arbejder inden for personale- og ledelsesfeltet vil også kunne anvende bogen, der retter sig mod kvalificeringen af alt relationelt arbejde.

ForfatterJørgen Rønsholdt, Annette Groot, Finn Godrim og Else Marie Bech
isbn139788771600230
isbn10877160023X
Udgave /år1 / 2015
ForlagDafolo
Sidetal180
IndbindingPaperback

Relateret bøger

30 andre produkter i samme kategori: