9788762407343

Kirre - fra barn til ung mand

255,14 DKK

Levering: 2-8 dage

KIRRE - fra barn til ung mand, som er fortsættelsen af Kirre, er nu udkommet på dansk. Med fortsættelsen har forfatteren Gunilla O. Wahlström overbevisende videreført den gribende fortælling om Kirres skæbne.
I "Kirre" fik man indsigt i, hvordan et omsorgssvigtet barn kan have svært ved at få livet til at hænge sammen. Vi blev delagtiggjort i Kirres møde med pædagoger og lærere og så, at det er muligt for udsatte børn at få et godt liv, blot man får den rette støtte.

Bogen beskriver Kirres udvikling og opvækst fra barn til ung mand. Kirre må kæmpe mange kampe pga. sin baggrund, og mobning bliver et centralt emne. Vi følger tillige andre skæbner i det hjemlige og professionelle miljø omkring Kirre, og forfatteren formår at fortælle mange personers historie på en gang. Bogen giver dermed også indblik i menneskers liv på godt og ondt.

Bogen henvender sig til alle, der har børn i deres varetægt, f.eks. lærere og pædagoger, lærer- og pædagogstuderende, socialrådgivere og sagsbehandlere, ja til alle, der føler ansvar for børns trivsel. Bøgerne har i Sverige efterhånden vundet eksemplarisk status som udtryk for en involverende pædagogisk praksis, ´Kirre-pædagogik´. De bruges som indledende grundbøger til uddannelser af pædagoger m.fl. i Sverige.
ForfatterGunilla O. Wahlström
isbn139788762407343
isbn108762407341
Udgave /år1 / 2006
ForlagKroghs Forlag
Sidetal279
IndbindingHæftet

30 andre produkter i samme kategori: