9788771870176

The Lord of the Dragon 4. The Dragon Pendant

172,90 DKK

Levering: 2-8 dage

Dette er en fri- og letlæsningsbog til engelskundervisningen i grundskolen.

Om serien
The Lord of the Dragon er en eventyrserie, hvor der hverken er sparet på spænding eller mystik, og det er ikke for ingenting, at serien er et hit blandt unge læsere.

Serien handler om ondskab, ofringer, orker, sumpfisk, en tyvetøs, en magisk skov og en ung mands vej til at blive den sande Drageherre.

Indhold
Dian er snart nået til sin hjemby, Rai. Han vil slå følge med en karavane, men de er bange. Dian har ikke det pas, Nagir kræver. Hvis Nagirs mænd kommer, bliver de taget sammen med Dian. De skubber Dian væk. Han lander ved et lille hus, hvor der bor en gammel mand. Han gemmer Dian under sengen, inden Nagirs soldater når frem.

Soldaterne kommer for at opkræve skat, men den gamle har intet tilbage, de har allerede taget det hele. Dian overværer, hvordan soldaterne tæver den gamle til døde. Da de er forsvundet igen, tager han den gamles pas, retter i det og begiver sig mod Rai.

Ved hjælp af det falske pas slipper han ind i byen og opsøger sin bedstemor, der ligger for døden. Hun giver ham en pose og siger, at der er noget, hun må fortælle ham. Hun dør, inden hun får det sagt.

Senere opdager Dian, at bedstemorens pose indeholder et smykke - et dragesmykke, men juvelen i dragens hoved er væk.

Downloads
Læs uddrag

ForfatterJosefine Ottesen
isbn139788771870176
isbn108771870172
Udgave /år1 / 2016
ForlagSpecial
Sidetal48
IndbindingHæftet

30 andre produkter i samme kategori: