9788792539304

"Jaja, jeg skal nok redde jer - når jeg lige har drukket min rom & cola"

159,81 DKK

Levering: 2-8 dage

Her er ulands-chicklit-bogen:  Jaja, jeg skal nok redde jer - når jeg lige har drukket min rom & cola

Mød Carrie Nynne Blixen i en forrygende, fantastisk fortælling fra et Afrika, du troede, du kendte... .

»Jeg tør ikke alligevel. Jeg tør ikke! Gad vide, hvordan det vil se ud, når jeg møder op i Kastrup Lufthavn kun for at tilbagelevere et halvt års malariamedicin og mit internationale Røde Kors ID-kort og derefter råber ´Machete!´ og skrider, mens de andre står med det ene ben ude i flyet? Hmmm, måske er det bedre, hvis jeg bare melder afbud over telefonen. Eller med en brevdue. Ligesom også mere Afrika-autentisk."«

 Hovedpersonen i Jaja, jeg skal nok redde jer - når jeg lige har drukket min rom & cola er kommet til at sige ja til at tage et halvt år til Uganda - ved et frygteligt uheld. Heldigvis beslutter forfatter, journalist og bangebuks Lotte Skou Hansen sig trods fantasifulde mareridt i sidste ende for at tage af sted til Uganda. Et land, som viser sig at byde på meget mere end giraffer i gaderne og machete-svingende mennesker kun iført bastskørt.

Hvem kunne for eksempel have gættet, at det ville være muligt at slæbe 12 par stiletter med sig hjem fra Uganda - en skoshoppers paradis?Og hvem kunne have vidst, at ugandiske mænd er et folkefærd med mobiltelefoner, evigt nypudsede sko og hvide, nystrøgne skjorter? Også selvom de bor i hytter lavet af kolort uden indlagt elektricitet. 

Det foregår i højt tempo og med højt humør, når Lotte Skou Hansen - også kendt som ´Dronningen af kondom-på-banan´ - beretter om sit Afrika og om druk, sex og 12 par stiletter. Læs med i denne ærlige, sjove og medrivende fortælling om livet i en afrikansk by, hvor forfatteren, hendes danske bofælle Morten og den hellige Jesus Kristus længe synes at være de eneste hvide mennesker. 
ForfatterLotte Skou Hansen
isbn139788792539304
isbn108792539300
Udgave /år1 / 2011
ForlagSiesta
Sidetal168
IndbindingHæftet

30 andre produkter i samme kategori: