JULEFERIE INFO! - På grund juleferie vil bestillinger først blive ekspederet 2.1.2020.
Ønsker alle en god jul og godt nytår med tak for i år.

9788798524021

Fucking (fantastiske) 20'ere

80,37 DKK

Levering: 2-8 dage

Hvem er jeg? Hvor er jeg på vej hen? Lyder det som spørgsmål du har stillet dig selv før? Du er ikke alene.

 I bogen møder vi Camilla i 20'erne. Fra den dag hvor den trygge tilværelse på gymnasiet slutter, og et nyt liv begynder med et hav af muligheder og valg.

Camilla er begyndt på universitetet i bogens start. Hun bor i lejlighed med sin kæreste, har et hipt studenterjob, og er den altid glade og "ovenpå" pige, indtil hun opdager, hvor store anstrengelser det koster hende altid at være oppe på beatet. Stress og angst bliver pludselig en del af hverdagen som studerende.

En stærk og livsbekræftende bog om at være ung og skulle finde sig selv og sin vej i livet. 

Oplagt som stof i fag som psykologi, samfundsfag og dansk inden for emner som præstationssamfund, stress, identitet, perfekte piger og fremtidsvalg. Målgruppen er fra 15 år og op i 20’erne, men også til forældre og andre, der gerne vil vide mere om, hvad der rører sig blandt unge.

”En bog der på rigtig mange måder giver en indre ro, fordi man som 19-årig oplever, at der også er andre, der er forvirrede og har svært ved at finde ud af, hvad man vil med ens liv. For der er så mange muligheder. Og nogle gange er det bare rigtig svært at finde ud af, hvad man skal. Og hvad man kan. Og ikke mindst hvad andre forventer af en. Denne bog giver nogle gode råd til netop selv at bestemme og træffe valg. Tænk ikke på, hvad dine venner eller familie siger om din uddannelse. Tag de valg selv!” (Alexander Panton, 19 år)

”Fucking fantastisk god bog! Jeg var solgt lige fra starten, og bøger er ellers normalt ikke noget, der fanger mig. Men Camillas bog har virkelig et godt budskab og en masse gode råd i blandt. Hun forstår lige at ramme målgruppen med hendes skrivestil, og jeg håber helt klart på flere bøger fra hende. Jeg vil i hvert fald anbefale bogen til alle, som står og skal træffe et valg omkring studie, eller som allerede sidder i det. Bogen giver den følelse, at man ikke er alene, men at andre også står overfor samme valg.” (Mette Mortensen, 19 år)

ForfatterCamilla Skovgaard Petersen
isbn139788798524021
isbn10879852402X
Udgave /år1 / 2011
ForlagCamilla Skovgaard
Sidetal104
IndbindingHæftet

30 andre produkter i samme kategori: