9788772813042

Nordpå

256,07 DKK

Levering: 2-8 dage

Læseren tages med på en rejse gennem Jyllands nordligste del, dette enestående landskab mellem Nord- og Østersøen. I centrum står mødet med mennesker, der er præget af landet mellem havene, og som igen sætter deres præg på landet – med en livsstil af få ord og beskedenhed parret med åbenhed og naturlighed. Mennesker, der kender landsdelens sande skatte, som i dag er både kostbare og luksuriøse: frisk luft, rent vand, frihed, vidde, oprindelighed. Fotografier viser ikke kun det spektakulære landskab, men skærper også blikket for dagligdagens skønhed.

»En ægte nordjysk coffeetable-bog«
- Søren Skov, Nordjyske Stiftstidende

»En underskøn bog med oprindelighed og originalitet i teksterne, der griber om hjertet – og billeder så generøse, at de nogle gange tager pusten fra læseren.«
- Marianne Cornett, Nordjyske Stiftstidende

»Et kunstværk, som stråler af kærlighed, kreativitet og kvalitet. I enhver forstand en fremragende bog.«
- Erik Sørensen, borgmester Frederikshavn Kommune

Denne bog er blevet til udendørs, under den vide himmel. Med sand på kameralinsen og en notesbog flænget af vinden. Den er blevet til ud fra møder med mennesker, som i nogle timer har lånt os deres øjne og fortalt, hvordan deres liv er knyttet sammen med landskab og natur. Vi så stranden med ravsamlerens øjne, himlen med malerens øjne og havet med fiskerens øjne. Og vi oplevede vidden som et enestående særkende for denne landsdel. Horisontens vidde, himlens vidde og vidde i form af frihed og åbenhed i menneskenes hjerter.

Ines Geishauser stammer fra Sydtyskland. Hun er cand.mag. i germanistik og retorik fra Freiburg og København og har arbejdet som journalist blandt andet hos Südwestrundfunk og Stuttgarter Zeitung. I nogle år har hun boet i Nordjylland med familien og arbejder nu som underviser og forfatter.

Bogen findes i en dansk og en tysk udgave.
ForfatterInes Geishauser
isbn139788772813042
isbn108772813040
Udgave /år1 / 2008
ForlagDafolo
Sidetal127
IndbindingIndbundet

30 andre produkter i samme kategori: