9788799365173

Bidrag til kritik af den politiske vidensøkonomi

118,69 DKK

Levering: 2-8 dage

Bidrag til kritik af den politiske vidensøkonomi præsenterer en samling kritiske tekster om den såkaldte vidensøkonomi, som har været hyldet som det nye vækstområde for den postindustrielle kapitalisme. Teksterne viser, hvordan denne økonomi ikke alene udbytter vores kroppe, men også vores følelser, vores indlevelse, vores omsorg og vores seksualitet i dens vedholdende jagt på profit. Teksterne viser også, hvordan vi kan dæmme op for denne udbytning gennem forskellige modstandsformer, som blokerer eller angriber vidensøkonomiens semiotiske kredsløb.
Michael Hardt: Affektivt arbejdeFranco “Bifo” Berardi: Skizo-økonomiKathi Weeks: Livet inden for og imod arbejde. Affektivt arbejde, feministisk kritik og post-fordistisk politikClaire Fontaine: Menneskelig strejke inden for den libidinale økonomis domæneStewart Martin: Den menneskelige kapitals pædagogikColectivo Situaciones: Om den aktivistiske forskerGeorge Caffentzis: En kritik af vareliggjort uddannelse og viden (fra Afrika til Maine)
Redigeret af og med en indledning af Jakob Jakobsen 
Jakob Jakobsen er billedkunstner og aktivist. Han var med til at grundlægge det Fri Universitet i København i 2001, som blev ulovliggjort i 2010 af Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling som et led i statens indsat for at kontrollere det vidensøkonomiske marked. Han har medvirket på en lang række udstillinger verden over, senest den 31. Biennale i Sao Paulo, som stadig er aktuel.
ForfatterMichael Hardtl, Franco “Bifo” Berardi, Kathi Weeks, Claire Fontaine, Stewart Martin, Colectivo Situaciones, George Caffentzi, Jakob Jakobsen
isbn139788799365173
Udgave /år1 / 2014
ForlagNebula / Antipyrine Distribution
Sidetal160
IndbindingHæftet

30 andre produkter i samme kategori: