JULEFERIE INFO! - sidste bestilling søndag 15.12 kl 16:00 med levering før jul! Bestillinger herefter behandles 2. Januar.
OBS! kun muligt at bestille med kortbetaling inden jul

9788762810778

Kirurgi i akutmodtagelse

198,13 DKK

Levering: 2-8 dage

Kirurgi i akutmodtagelse er en videreførelse af Skadestuekirurgi, der over en årrække udkom i 4 forskellige udgaver. Bogen er fornyet og opdateret i forhold til udviklingen inden for diagnostik og behandling, og den er samtidig tilpasset sundhedsvæsenets aktuelle organisation, hvor den akutte kirurgi primært er centraliseret i større centre og fælles akutmodtageenheder. Bogen giver en samlet fremstilling af de kirurgiske problemer, der typisk ses i akutmodtagelsen. Målgruppen er fortsat primært de unge læger og medicinstuderende, som står i første række ved behandling af patienter med akutte kirurgiske lidelser. Praktiserende læger samt behandlersygeplejersker kan dog også have glæde af bogen. Forfatterne har bidraget med den nyeste viden og de nyeste anbefalinger inden for deres specialer, og den redaktionelle linje er moderniseret og ensrettet. Det er tilstræbt, at afsnittene om behandling skal være praktisk anvendelige, så den nødvendige behandling let og målrettet kan sættes i gang. På trods af den store mængde viden, der findes på nettet, er det stadig en fordel at have en opdateret og grundig gennemlæst kittelbog i lommen, før man påtager sig at modtage, diagnosticere og behandle patienter med kirurgiske lidelser. Bogen bidrager til den dygtighed og sikkerhed, lægen bør møde patienten med – hvilket i yderste konsekvens kan betyde forskel på liv og død.
ForfatterBenny Dahl;Freddy Lippert;Henrik Lund-Andersen;Jens Ove Andreasen;Lars Bo Ebskov;Lars Bo Svendsen;Lene Lundvall;Michel E.H. Boeckstyns;Martin Døssing;Hans Petter Hougen;Peter Jakobsen;Bo Gottschau;Klaus Kirketerp-Møller;Michael Rindom Krogsgaard;Michael Krasheninnikoff;Malene Rohrsted;Per Cayé-Thomasen;Christina Rosenlund;Christian Ross Pedersen;Per Bagi
isbn139788762810778
isbn108762810778
Udgave /år1 / 2013
ForlagMunksgaard
Sidetal320
IndbindingHæftet

30 andre produkter i samme kategori: