JULEFERIE INFO! - sidste bestilling søndag 15.12 kl 16:00 med levering før jul! Bestillinger herefter behandles 2. Januar.
OBS! kun muligt at bestille med kortbetaling inden jul

9788762809406

Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering

302,80 DKK

Levering: Kontakt for nærmer info

Bogen kombinerer viden om træningsfysiologi og generelle træningsprincipper med evidens om fysioterapeutiske principper i forhold til forebyggelse, behandling og rehabilitering af forskellige patientgrupper. Læseren får en introduktion til fysiologi og biomekanik med direkte relation til træning, og en introduktion til en række almene og specifikke forhold i forbindelse med anvendelse af træning til personer med kroniske sygdomme. Her i 2. udgave er bogen udvidet med tre nye kapitler; et om pædagogik i træningen, Tilpasset bevægelse og idræt samt et kapitel om Opvarmning. Bogens primære målgruppe er fysioterapeuter, men den kan anvendes af alle faggrupper, der benytter træning i forbindelse med forebyggelse, behandling eller rehabilitering.

ForfatterAnders Jespersen;Benny Larsson;Bente Andersen;Bente Klarlund Pedersen;Eli Birgitte Malmros;Grethe Birkekær;Hans Lund;Jens Bo Nielsen;Jens Bojsen-Møller;Jens Ole Rasmussen;Kirsten Williams;Klaus Klinge;Lise Neukirch;Lone Vinhard;Mette Hansen;Michael Kjær;Morten Quist;Morten Zacho;Nina Beyer;Per Aagaard;Thomas Bandholm;Thomas Graven-Nielsen;Tom Petersen;Janne Kromann;Bjarne Rittig-Rasmussen;Julie Midtgaard;Anne-Merete Kissow;Berit Schiøttz-Christensen;Jørgen Roed Jørgensen;Mette Krogh Christensen
isbn139788762809406
isbn108762809406
Udgave /år2 / 2010
ForlagGyldendal
Sidetal368
IndbindingHæftet

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i samme kategori: