9788778421777

Sundhed, udvikling og læring

239,25 DKK

Levering: 2-8 dage

Sundheden er til debat. I Danmark og det øvrige Norden forskes der inden for flere felter i at afdække de fysiske og mentale sundheds- og risikofaktorer. Denne nye antologi præsenterer i det lys forskellige professionelle perspektiver på børn og unges sundhed.
Med hvad er sundhed i det hele taget? Og hvordan kan sundhed forstås i et nutidigt lys?

Fra officiel side fokuseres der meget på det fysiske aktivitetsniveau som det bedste middel til at bevare eller forbedre sundhedstilstanden. Samtidig forskes der også en hel del i bevægelsens betydning for læring, der ellers traditionelt er blevet anset som et kognitivt anliggende i skolernes praksis.

Det er redaktørernes håb, at bogen kan inspirere til ændring og udvikling af praksis - bl.a. institutionel praksis, læringspraksis og praksis i fritidssektoren.
Bogens forfattere repræsenterer tilsammen forskningsområdet, professionsområderne og praksisfeltet omkring børn og unge.

Bidragsyderne er ikke udvalgt ud fra en overordnet fælles teoretisk enighed mellem dem, men ud fra, at de hver især har en specifik faglig forståelse, der er væsentlig for helheden.
Potentialet ved de forskellige faglige forståelser er, at de tilsammen udvider grundlaget for helhedsorienterede og koordinerede overvejelser og praksistiltag - på tværs af institutionelle grænser.

Bogen henvender sig til alle med interesse for børn og unges sundhed.
ForfatterUffe Juul Jensen, Bente Jensen, Bjarne Bruun Jensen m.fl.
isbn139788778421777
isbn108778421772
Udgave /år1 / 2006
ForlagBillesø & Baltzer
Sidetal320
IndbindingIndbundet

30 andre produkter i samme kategori: