9788772161464

Overfladeanatomi

239,25 DKK

Levering: 2-8 dage

Bogen henvender sig til alle med interesse for den synlige del af menneskets anatomi. Bogen er fyldt med skarpe, detaljerede fotos, og til hvert foto er der en tegning af de viste muskler. Dermed bliver indlæring af, kendskab til og forståelse af overfladeanatomien overskuelig og letforståelig.

Studiet af de overfladiske muskler hos mennesket samt musklernes funktion er gennemgået systematisk og i en let tilgængelig form: fra beskrivelser af ledbevægelser og planer over selve overfladeanatomien til muskeltest og palpation samt en omfattende introduktion til analyse af kropsholdningen.

Endelig er der et afsnit med træningsøvelser og forslag til, hvordan du kan sammensætte et træningsprogram.

Bogen er en meget brugervenlig opslagsbog, der appellerer til enhver med interesse i menneskets anatomi og muskeltræning – eller blot deler fascinationen af den menneskelige krop. Studerende ved uddannelserne i fysioterapi, kiropraktik, psykomotorik, osteopati, idræt og idrætsmedicin vil opleve bogen som en støtte til indlæringen af overfladeanatomien og funktionel anatomi. Men også andre, der via deres uddannelse kvalificerer sig til at undervise og instruere i styrketræning– f.eks. fitnessinstruktører og personlige trænere – vil kunne finde inspiration i dette værk.
ForfatterTorben Bremann og Martin E. Matthiessen
isbn139788772161464
isbn108772161469
Udgave /år2 / 2020
ForlagFrydenlund
Sidetal275
IndbindingHæftet

30 andre produkter i samme kategori: