9788793159273

SMAGEN AF RABARBER

150,47 DKK

Levering: 2-8 dage

Forår og rabarber hører sammen. De fleste længes efter at kunne bruge de lækre stilke til kompotter, grød, desserter, kager, saft, vin og meget andet. Rabarber egner sig også godt sammen med fede fisk, kød og søde jordbær.

Der findes ca. 70 rababer-sorter i Danmark, nogle bedre end andre. Inger Vaaben, økologisk rabarberdyrker på Stengaarden i Farum, ved mere end de fleste om dyrkning, anvendelse og om rabarbernes spændende historie. Kokken og smagseksperten Carsten Lunding har medvirket. Mange opskrifter. Opdateret med nye kulturhistoriske oplysninger.
128 sider med ca. 120 madfotos af Bjarni Jacobsen. Indbundet. Ca. kr. 188, -  Stort format (21x 26 cm).
ForfatterINGER VAABEN
isbn139788793159273
isbn108793159277
Udgave /år2 / 2017
ForlagKoustrup & Co.
Sidetal128
IndbindingIndbundet

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i samme kategori: