9788799551620

Smørrebrødsguiden 2014

108,41 DKK

Levering: 2-8 dage

Smørrebrødet har fået sin egen guide

For første gang får landets smørrebrødsrestauranter nu deres egen guide, med i alt 30 restauranter rangordnet i seks kategorier

- Guide til 30 restauranter i hele Danmark, fra enkle håndmadder til gourmetsmørrebrød- Historien om smørrebrødets udvikling gennem storhedstiden til dets fald og genfødsel- Opskrifter på klassiske stykker smørrebrød, med ølmatch af Mikkel Borg Bjergsø

Smørrebrødsguiden er en bearbejdning af bogen Smørrebrød i Danmark som udkom i fjor, med portrætter af forfatterens foretrukne restauranter. I den ny udgave er der endnu flere restauranter med,  og de vurderes med angivelse af stjerner fra 1 til 6.Selv en enkelt stjerne skal betragtes som en blåstempling, forklarer forfatteren.“Jeg har vurderet restauranterne ud fra deres egenart, og når jeg giver 1 stjerne, skal det opfattes som en anbefaling.  Det er dog en anbefaling i den helt enkle genre, hvor man som gæst ikke skal sætte næsen op efter gourmetsmørrebrød. Men mindre har jo også ret,” siger Ole Troelsø, som til daglig er gastronomiredaktør og restaurantanmelder på Børsen.

Her har han anmeldt over 500 gourmetrestauranter, såvel i Danmark som i udlandet, hvor han også har bedømt på vegne af Worlds 50 Best Restaurants-listen. Men det er og bliver smørrebrødet, Troelsø gang på gang vender tilbage til, når det gode måltid samtidig skal være hyggeligt og ukompliceret.

I Smørrebrødsguiden kan man drage nytte af denne smørrebrødsglade gourmets omfattende appetit og erfaringsgrundlag, som Berlingskes Søren Frank har givet øgenavnet “Smørrebrødets store defensor.”

Smørrebrødsguiden er på 128 sider i det praktiske lommeformat 15x15 centimeter.

ForfatterOle Troelsø
isbn139788799551620
Udgave /år1 / 2013
ForlagForlaget Lucullus
Sidetal128
IndbindingPaperback

30 andre produkter i samme kategori: