9788711393628

Enneagrambogen

160,00 DKK

Levering: 2-8 dage

Enneagrambogen er en praktisk guide, der gennemgår Enneagrammets 9 grundlæggende personlighedstyper, 27 undertyper og deres motivationsprofil.

Bogen giver dig en grundig indføring i Enneagrammet, og du får indsigt i, hvilken personlighedstype du er, så du kan handle ud fra din essens i stedet for dit ego, udvikle dine talenter og nå dine mål.

Med Enneagrambogen får du:
"Værktøj til motivation, kommunikation og læring
"Indsigt i din egen og andres adfærd
"Redskaber til at håndtere nære relationer
"Tips og tricks til personlighedstyperne
"Værktøj til personlig udvikling

Enneagrammet bruges til både ledertræning, coaching og personlig udvikling og viser de faldgrupper, der findes i vores personlighed, så man kan undgå at snuble på vejen mod målet.

Enneagrammet er det mest komplette værktøj inden for kommunikation og motivation, der beskriver den bagvedliggende grund til, hvorfor vi opfører os, som vi gør.


Flap 1
Billede af forfatteren

Flemming Christensen (1963) er stifter af konsulentvirksomheden THINK ABOUT IT. Han startede sin karriere som virksomhedsejer i 1986 og har siden beskæftiget sig med management, teknologi, motivation og kommunikation -
både som leder af egne virksomheder og som foredragsholder, konsulent og træner for en række førende virksomheder.

THINK ABOUT IT har siden 2002 haft et nært samarbejde med The Enneagram Institute i USA og har blandt andet afholdt foredrag på den årlige internationale Enneagram-konference. Har efterfølgende udviklet en dansk Enneagramuddanelse, tilpasset til både erhvervslivet og til personlig udvikling.

Flap 2
Mere end 10.000 personer har anvendt THINK ABOUT IT's online Enneagram-test, og tilsammen har virksomhedens konsulenter instrueret mere end 2.000 personer i Enneagrammet. Flemming Christensen har gennem årene været personlig coach for ledere og medarbejdere i danske og internationale virksomheder. Det er dette samlede videns- og erfaringsmateriale, der danner fundamentet for denne bog.

Enneagrambogen er opbygget, så den kan anvendes i forbindelse med selvstudier, øvegrupper eller på de kursusforløb som THINK ABOUT IT tilbyder.

Andre titler af Flemming Christensen og THINK ABOUT IT:
Keep The Spirit, eget forlag, 2001
Succesfuld Ledelse, Gyldendal, 2003
Enneagram Fundamentals, eget forlag, 2004
Typekort, Tips- og trickskort, kommunikations- og feedbackkort samt Salgskort i Enneagrammet, eget forlag, 2004
Væk din drøm, Aschehoug, 2005

Se www.thinkaboutit.dk for mere information

ForfatterFlemming Christensen
isbn139788711393628
isbn108711393629
Udgave /år2 / 2012
ForlagLindhardt og Ringhof
Sidetal288
IndbindingHæftet

30 andre produkter i samme kategori: