9788791300219

Sort søndag

160,75 DKK

Levering: 2-8 dage

”Sort søndag” - En italiensk krimi om fodbold, matchfixing og en usædvanlig kriminalkommissær.
Det er sæsonens vigtigste kamp i serie A, den som kan afgøre mesterskabet.  Anden halvleg burde være i gang, men kampens dommer, Ferretti, er der ikke. Man finder ham hængt i omklædningsrummet.
Det kommer som en bombe for den italienske fodboldverden.  Tvivlen, ondskabsfuldhederne og rygterne svirrer, mesterskabet afbrydes. Alle hvisker det ord, man ikke tør sige højt: matchfixing. Men fodbolden er for vigtig. Og derfor lægges der fra alle sider pres på kriminalkommissær Marco Luciani, for at han skal acceptere den officielle sandhed:  Fodbolddommeren har begået selvmord.
Luciani bliver udsat for smiger, trusler og overfald. Derefter prøver de at bestikke ham. Han har sin unge, ambitiøse vicekommissær, Giampieri, til at hjælpe sig, og derudover dukker den smukke detektiv, Sofia Lanni, fra fodbolddommerens forsikringsselskab op, og tilbyder sin assistance.  Men Luciani er vant til kun at stole på sig selv. Den næsten to meter lange, magre kriminalkommissær løber to timer om dagen, bor i en forfærdelig etværelses lejlighed, spiser næsten ikke noget og drikker kun Schweppes Lemon. Men han er typen, der ikke giver op - også fordi fortiden ikke giver ham lov til at acceptere en letkøbt sandhed.
ForfatterClaudio Paglieri
isbn139788791300219
isbn108791300215
Udgave /år1 / 2014
ForlagGlobe
Sidetal308
IndbindingHæftet

30 andre produkter i samme kategori: