9788778423108

Syltning og konservering

215,24 DKK

Levering: 2-8 dage

Bogen henvender sig til dem, der ønsker at dyrke deres egen mad, reducere spild og blive mere selvforsynende. Hjemmekonservering synes at gå hånd i hånd med dette. 
De sundhedsbevidste blandt os og dem med fødevareallergi eller særlige kostbehov vil opdage, at de kan kontrollere eller eliminere de undertiden unødvendige tilsætningsstoffer, der findes i kommercielt tilberedte fødevarer.Konservering tager lidt tid, men er egentlig ret let, og du vil blive overrasket over kvaliteten og den friske smag, du opnår ved din indsats.
Lucy Cornell er økonom, madlavningslærer og forfatter. Hun bidrager jævnligt til madblade og internet forums. Hun bor i Vestlondon med sin mand og to børn.
ForfatterLucy Cornell
isbn139788778423108
isbn108778423104
Udgave /år1 / 2013
ForlagBillesø & Baltzer
Sidetal256
IndbindingHæftet

30 andre produkter i samme kategori: