9788771805352

BABYMAD

160,75 DKK

Levering: 2-8 dage

Babymad er ikke bare mad til baby. Det er sunde, nærende, duftende måltider af gode råvarer, som hele familien kan nyde sammen. Den rigtige mad er utrolig vigtig for en hurtigvoksende lille krop – også på lang sigt.
Du får over 90 velsmagende opskrifter, som er skræddersyet til din babys udvikling – fra den første oplevelse med mad til at baby kan spise stort set alt. Her er mos, grød, saucer, hverdagsretter, supper, grøntsagssmagsprøver, mellemmåltider, frugtpuréer og dejlige drikke. Retterne er tilpasset babys udviklingstrin fra 4-6 måneder, 6-9 måneder og 9-12 måneder.
Forskere fortæller om de bakterier i babys tarmflora, der er så vigtige for en sund udvikling, og om hvordan den lille får mod på og bliver glad for en skøn og sund madverden. Babymad indeholder også den nyeste viden, så babys behov i det første leveår dækkes fra top til tå.
Kirsten Mikkelsen Ravnbøl er ernæringsspecialist i mad til de mindste og har altid haft som hjertesag, at babyer fra første mundfuld skal opleve glæden ved velsmagende, nærende mad i trygge fællesskaber.
Kirsten er forfatter til flere publikationer samt foredragsholder, konsulent og underviser.
Søren Ejlersen er medstifter af Aarstiderne og stifter af Haver til maver, passioneret foredragsholder og forfatter til en lang række grønne kogebøger.
Han har viet sit arbejde til at skabe en grøn, sund og velsmagende madkultur. 
Søren er initiativtager til Babymad.
ForfatterKirsten Mikkelsen Ravnbøl & Søren Ejlersen
isbn139788771805352
isbn108771805354
Udgave /år1 / 2018
ForlagPeople'sPress
Sidetal256
IndbindingIndbundet

30 andre produkter i samme kategori: