9788793068148

På den 2. side

119,63 DKK

Levering: 2-8 dage

Finn Edvard retter i sine skarpe klummer søgelyset mod de mere mystiske sider af den danske folkesjæl:

Hvorfor kritiserer vi hele tiden det kulturelle USA, når vi fylder os med mad fra McDonald’s, drikker Coca Cola og er ellevilde med amerikanske tv-serier? Hvorfor taler vi om sushi og sjældne øl, når vi er ude – og kaster os over spegepølse og letmælk, når vi er hjemme? Hvorfor har vores fodboldspillere ingen meninger om noget som helst? Hvorfor tror vi, at alle kender Danmark – når vi ikke selv kender navnet på den svenske statsminister eller hovedstaden i Slovenien? For slet ikke at tale om Kinas premierminister eller hovedstaden i New Zealand?

Finn Edvard tager os med til bryllup i Cambodja, til tandlæge i Salamanca, på togtur i Europa, om bord på en flodkrydser i Portugal, på kort visit i Burundi, på værtshus i Prag, til politisk møde i Thailand – og meget, meget mere.

Finn Edvards klummer er kendt – elsket og hadet – af de mange, der læser de københavnske lokalaviser, han skriver for. Nu har alle mulighed for at stifte bekendtskab med denne gnistrende klummeskribent, som man gerne kan være uenig med – men som man ikke kan lade være med at læse.Den perfekte bog til flyverejsen, togturen – eller til rygsækken på ferierejsen.

ForfatterFinn Edvard
isbn139788793068148
isbn108793068140
Udgave /år1 / 2013
ForlagSkriveforlaget
Sidetal167
IndbindingHæftet

30 andre produkter i samme kategori: