9788791822575

Fritid

159,81 DKK

Levering: 2-8 dage

Vi møder vore naboer, genboer, overboer og underboer på trappegangen, i vaskeriet, på fortovet og i nærbutikken. Vi hilser høfligt på hinanden, snakker lidt om stort og småt, men hvor meget ved vi i virkeligheden om disse mennesker, der omgiver os?

I fotobogen Fri:tid handler det om det, der gør os hver især til noget særligt: Vores passion.
En passion er mere end en hobby, noget, der ikke vil slippe sit tag i én, noget, der kan bringe det enkelte menneske glæde eller glæde mennesker i fællesskab.

I denne bog, som er fotograferet af Anders Bach og tekstet af Lone Brock, bringes der billeder og ord om 26 personer og deres passioner. De har det til fælles, at de alle er beboere i Arbejdernes Andels Boligforening i Århus, og at de er meget optaget af deres passioner - men herefter hører lighederne op. Aldersmæssigt spænder de fra 10 til 87 år, og de dækker mange forskellige jobs og faggrupper på arbejdsmarkedet og i uddannelserne.

I bogen bevæger beboerne ud i land og by for at vise, hvorledes de udfolder deres passioner. Vi møder hattedamen, bikeren, hiphopperen, balletdanseren, lystfiskeren og mange flere, der påviser, at passionen er karakterskabende og med til at fortælle historier om mennesker.

Jens Blendstrup har skrevet forord til bogen, som sætter fokus på passionen som et ganske særligt fænomen, der bringer livsglæde i mange forskellige afskygninger.
ForfatterLone Brock & Anders Bach
isbn139788791822575
isbn108791822572
Udgave /år1 / 2007
ForlagArbejdernes Andels Boligforening. Siesta
Sidetal120
IndbindingIndbundet

30 andre produkter i samme kategori: