9788757125511

Entreprenørens ekstraarbejder

246,73 DKK

Levering: 2-8 dage

Entreprenørens Ekstraarbejder er en praktisk metodebog, der kortfattet gennemgår fortolkning af praksis og jura på området "entreprenørens ekstraarbejder".

Bogens udgangspunkt er lovgrundlaget for entreprenørers ekstraarbejder AB 92 §14, en juridisk og økonomisk synsvinkel samt talrige eksempler fra voldgiftsager og praktiske problemløsninger på bygge­pladser.

Bogen giver praktiske anvisninger ­på, hvordan entreprenør og tilsyn kan opgøre og registrere ekstraarbejder. Samtidig sætter den læseren i stand til at argumen­tere for og gennemskue om et udført arbejde er et ekstraarbejde eller et aconto­­arbejde, en viden, der kan medvirke til at undgå mange konflikter i byggeriet.

Entreprenørens ekstraarbejder er skrevet for ingeniører og arkitekter på byggesager, for andre entrepriseledere, underentreprenører samt jurister og advokater, der servicerer byggeriets underleverandører og entreprenører.

-----

J. Grønkjær er akademi­ingeniør, Cand.Jur. og HD i økonomistyring, og har mange års erfaring som kravbehandler og ansvarlig for tid og
økonomi i tilsynsfunktioner på en række forskellige entrepriser. De økonomiske, juridiske og tidsmæssige forhold, der relaterer sig til ekstraarbejder i udførelsesfasen, bliver præsenteret med solid base i denne praktiske erfaring.
ForfatterJ. Grønkjær
isbn139788757125511
isbn108757125511
Udgave /år1 / 2005
ForlagNyt Teknisk Forlag
Sidetal126
IndbindingHæftet

30 andre produkter i samme kategori: