9788797014127

Det gør som en fabel

103,00 DKKinkl. moms

Levering: 2-8 dage

Kenneth Jensen har en række udgivelser bag sig på forlag som OVO Press og Edition After Hand. I 2015 bragede han for alvor igennem med slagterromanen Tragedie plus tid på forlaget Antipyrine, med lovprisninger fra en enig anmelderstand til følge. Samme år blev Jensen tildelt Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. I 2017 udkom Tragedie plus tid gange ni på Gyldendal, en videreførelse af romanen fra to år tidligere, hvorom Politikens Mikkel Krause Frantzen skrev, at det stadig var en “virkelig, virkelig god roman.”   
Nu er Kenneth Jensen klar med en ny digtsamling, der har fået navnet Det gør som en fabel. Det er digte om tab og en masse andet. Det er Kenneth Jensen classic, med en tone, der altid svinger mellem det tragiske og det på den anden side sjove, følsomme og smukke. Yderpolerne møder hinanden i Jensens sætninger og digte i en sådan grad, at man nok må lægge dikotomierne fra sig. Det hele er der på én gang. Det er den store fede morale i Jensens digte. Og så kan beskrivelsen af et træ lyde sådan her:   
I Danmark findes det mest gennemsnitlige træ i verden. Det har bare et blad på, og bladet er lige så gennemsnitligt som træet. Lægger man øret ind til det, kan man høre verdens mest gennemsnitlige sang, som hele tiden får en til at tænke på noget andet.       
Anmelderne om Kenneth Jensen: 
“Ren romanpoesi” Mikkel Krause Frantzen om Tragedie plus tid i Politiken 
“En lille perle af en stilfærdigt vild og vildt vedkommende roman, der fortjener at bliver læst vidt og bredt” Niklas Freisleben Lund om Tragedie plus tid i Jyllands Posten 
“fyndigt kyniske og følsomme og bare klarøjede digte” Lars Bukdahl om Konventionel drift i Weekendavisen        
ForfatterKenneth Jensen
isbn139788797014127
isbn108797014125
Udgave /år1 / 2018
ForlagEscho
Sidetal64
IndbindingHæftet

30 andre produkter i samme kategori: