9788779006973

Objektorienteret Programmering i JAVA

240,19 DKK

Levering: 2-8 dage

5.udgave har fået vejledninger i, hvordan man kommer i gang med de mest udbredte programmeringsværktøjer. Grafikprogrammering er baseret på Swing med nye afsnit om animation, fuldskærmstegning, menuer, genvejstaster, faneblade, dialoger og tabeller (JTable). Eksemplerne er opdateret og forenklet til at følge praksis for Java (TM) 2 Platform Standard Edition 6.0.

Introduktion til programmering

Bogen starter fra grunden af, men har du ikke programmeret før, bør du være rede til at gøre en indsats, dvs. løbende lave en række små programmer for at øve dig i stoffet. Det forudsættes endvidere, at du har godt kendskab til computere på brugerniveau. En smule kendskab til matematik er også en fordel, men bestemt ikke et krav.

Objektorienteret programmering

Bogen arbejder grundigt med begreberne omkring objektorienteret programmering (OOP) og giver mange praktiske eksempler på denne måde at programmere på. Den introducerer og anvender løbende relevante dele af UML-notationen, der er meget anvendt i OOP og beslægtede fag som objektorienteret analyse og design.

* Objekter
* Klasser
* Autoboxing
* Nedarvning
* Polymorfi
* Indkapsling
* Indre klasser
* Interfaces
* Analyse og design
* Kravslister
* Brugssituationer

Faciliteterne i Java

Programmeringssproget Java har en række faciliteter, der kan lette programmeringen meget. Det overblik, der præsenteres i denne bog, hjælper dig med at udnytte de vigtigste faciliteter samtidig med, at hvert kapitel slutter af med at gå i dybden med en række relevante og avancerede emner.

* Grafik
* Brugergrænseflader (Swing)
* Hændelser
* Appletter
* Pakker
* Tråde
* Filhåndtering
* Håndtering af undtagelser
* Objekt-serialisering
* Netværkskommunikation
* Databaser
* Remote Method Invocation

Vælg selv dit værktøj:
Borland Jbuilder
Eclipse.org
Oracle Jdeveloper
NetBeans
BlueJ
ForfatterJacob Nordfalk
isbn139788779006973
isbn108779006973
Udgave /år5 / 2014
ForlagGlobe
Sidetal320
IndbindingHæftet

30 andre produkter i samme kategori: