Om danskboghandel.dk

Indehaver af webshop

Skandinavisk Boghandel

Inhaber Jan Michael Svendsen

Süderholmstr. 45

D - 24837 Schleswig

E-mail: info@danskboghandel.dk

VAT / ID Nr.: DE 253528753

Hej.

Jeg hedder Jan og det er mig der står bag danskboghandel.dk. Jeg har haft firmaet Skandinavisk Boghandel siden 2007 og har i sommeren 2015 lanceret en ny udgave af danskboghandel.dk

Jeg driver firmaet alene og vil helst forsætte med dette, da jeg sætter stor pris på kontakten med mine kunder. Mange kunder har handlet længe hos mig, da de tillægger den personlige service en stor værdi.

Da jeg er en del undervejs er den bedste måde at komme i kontakt med mig at sende en mail. Jeg bestræber mig på at svare alle mails indenfor 24 timer, de fleste får en tilbagemelding inden 12 timer.

Jeg driver firmaet hjemmefra som en ren internetforretning og har derfor hverken forretning eller kontor, hvor mine kunder kan møde frem.

Har du spørgsmål, så send mig en mail.

Skandinavisk Boghandel afvikler de indgående ordrer på grundlag af de nævnte salgs- og leveringsbetingelser. Jeg forbeholder mig ret til at ændre disse betingelser til enhver tid uden forudgående varsel. Ændringer gælder fra tidspunktet for offentliggørelse på webstedet. Ændringerne får ikke indflydelse på allerede afgivne ordrer. Afvigelser fra denne regel gælder kun hvis de bliver bekræftet skriftligt fra min side.


Kategorier

Information