9788799817719

Boldspil og motorisk indlæring

216,82 DKK

Levering: 2-8 dage

Boldspil og motorisk indlæring henvender sig til alle, der beskæftiger sig med undervisning inden for idrætsfaget. Bogens omdrejningspunkt er bolden, og målet er at inspirere til nye måder at arbejde med boldspilsfagene, boldbasis og motorisk indlæring. 
Boldspil og motorisk indlæring er tværvidenskabelig, og dens tilgang til læring involverer et neurobiologisk perspektiv, og derfor bruges indlæringsbegrebet i stedet for læringsbegrebet i bogens titel. Unikt for bogen er, at den arbejder i et spændingsfelt mellem boldspil, adfærdspsykologi og neurobiologi. Den bygger på flere års succesfuld undervisning i fagene boldbasis, boldspil og motorisk indlæring.
Første halvdel, der omhandler boldbasis, er en udvidelse i forhold til tidligere bøger. Anden halvdel om motorisk indlæring bruger forskellige boldspilsmodeller til at arbejde med udvalgte neurobiologiske og adfærdspsykologiske emneområder. Bogen indeholder forslag til korte og lange undervisningsforløb samt mange nye spil. 
Boldspil og motorisk indlæring formidler vanskelige emner på en letforståelig måde og kan anvendes på universiteter, seminarier og i gymnasieskolen. Universiteterne og seminarierne kan bruge hele bogen, og gymnasierne vil få glæde af udvalgte afsnit. 
Bogen indeholder bidrag fra Steen Ingemann Jørgensen, Morten Bredsgaard Randers og Sven Brix fra Københavns Universitet.
ForfatterJacob Wienecke, Morten Thomsen, Steen Jørgensen og Sven Brix
isbn139788799817719
isbn108799817713
Udgave /år1 / 2015
ForlagForlaget Hetland
Sidetal304
IndbindingHæftet

25 andre produkter i samme kategori: