9788779005983

Thea fra Trørød

136,45 DKK

Levering: 2-8 dage

Thea fra Trørød beskriver livet i 1920’erne i landsbyen Trørød nord for København, som det opleves af den lille pige Thea og hendes søskende Lise og Arne og deres legekammerater.

De mange sjove fortællinger er ikke lutter fantasi. Alle personerne og deres oplevelser er virkelige, for bogen bygger på Thea Bergsveinssons erindringer om hendes barndom på Kohave Mejeri i Trørød – genfortalt af Susanne Viby. Vi følger Thea og hendes veninde Grethe Vallø rundt i Trørødområdet og får derigennem en fornemmelse af datidens dagligdag i den lille landsby.

Børn vil elske at høre og læse om, hvordan Thea og hendes søskende spiste pandekager i Pandekagehuset, hvordan de passede en lille ugleunge, hvordan Thea og veninden Grethe havde en hule højt oppe i et træ, og hvordan Arne endte på hovedet i grisens vaskevand.
Her vil børnene finde inspiration til mange timers sjov leg.
Og så kan det jo også være, at disse fortællinger vækker minder hos de ældre læsere og giver dem lyst til selv at fortælle om alt det, de kan huske fra deres egen barndom.

De mange historier er illustreret med Susanne Vibys søde blyantstegninger.
Bagest i bogen findes et afsnit med gamle, samtidige fotos af de virkelige mennesker bag personerne og af de steder i Trørød og omegn, hvor handlingen foregår.
ForfatterSusanne Viby
isbn139788779005983
isbn108779005985
Udgave /år1 / 2012
ForlagGlobe
IndbindingHardback

30 andre produkter i samme kategori: