9788740603187

Strålende

247,00 DKKinkl. moms

Levering: 2-8 dage

Den Sorte Hund kom om natten. Den kom som en sky - den var skyen. En kæmpemæssig sky, der dækkede hele byen. Og byen - himlen over byen - blev mørkere og mørkere. I et stykke tid. Så blev den sorte sky mindre og mindre, indtil den blot var en lille sky, som dalede ned mod jorden. Og dens form blev hundeagtig. Og den hundeagtige form blev til en hund.
Depressionens Sorte Hund var trængt ind i Dublin.
Søskendeparret Gloria og Rayzer må redde deres onkel Ben. Den Sorte Hund har fået krammet på ham. Det har børnene i hvert fald hørt deres bedstemor sige. Og, siger hun, Hunden har også snuppet Dublins lattermuskel.
Gloria og Rayzer er meget modige, men Den Sorte Hund er skræmmende, og de kan ikke vinde over den alene.
Snart kommer resten af Dublins børn dem dog til undsætning … og derefter dyrene i Dublin Zoo … og også nogle frække måger. Men måske er den allerstørste hjælp i virkeligheden et helt almindeligt ord, som alle børnene råber af deres lungers fulde kraft?
Strålende er en gribende og anderledes fortælling om, hvorledes børn opfatter voksne temaer som depression, arbejdsløshed og finansielle kriser.  Bogen er skrevet af bestsellerforfatteren Roddy Doyle, som er født i Dublin, hvor han stadig bor den dag i dag. Mange af Doyles værker, heriblandt Strålende, foregår i Dublin og handler om almindelige ireres somme tider udfordrende liv - men bøgerne henvender sig til læsere over hele verden.
Roddy Doyle har vundet mange priser for sine bøger. Blandt andet har han fået tildelt prisen for Årets Irske Børnebog i 2008, og i 2013 var han nomineret til den prestigefyldte CILIP Carnegie Medal. Doyle er desuden medstifter af Fighting Words, som er en skriveskole, hvor børn og unge lærer at skrive deres egne historier, tegneserier og teaterstykker. Strålende er Doyles syvende børnebog.
ForfatterRoddy Doyle
isbn139788740603187
isbn108740603180
Udgave /år1 / 2015
ForlagTurbine
Sidetal254
IndbindingHardback

30 andre produkter i samme kategori: